Het Groeihuis

Specialist gevoelig kind met een sterke wil

Oudercoaching

Tijdens de oudercoaching gaan we onderzoeken waarom het gedrag van je kind jou zo raakt en uit balans brengt. Als iets je raakt, zegt dat iets over jou. Iets in jou is aangeraakt, in beroering gebracht.

 

Tijdens de coaching gaan we kijken wat dat is. Wat spiegelt jouw kind met zijn of haar gedrag? Welk stukje in jou wil gezien en gehoord worden? Op het moment dat je als ouder dat stukje gaat zien en begrijpen, kan toelaten en loslaten, ontstaat er meer ontspanning en ruimte: in jezelf en in de relatie met je kind.

 

Bij oudercoaching gaan we dus de diepte in. Om zo te kunnen begrijpen waarom het gedrag van je kind je zo raakt. Welk gemis zit daar onder? Welk gedrag heb je je als kind aangeleerd, maar dient je nu niet meer? En welke nieuwe keuzes kan je nu maken om je vrij, krachtig en liefdevol te kunnen verbinden met je kind?

 

Als jij op een nieuwe manier naar jezelf kan kijken, ga je ook met andere ogen naar je kind kijken. Je kind kan dan weer helemaal zichzelf zijn. En een groter cadeau kan je je kind niet geven!

 

 

 

Niet
Wat ons wordt aangedaan
Doet ons
Op- of ondergaan
Maar
Onze wijze
Van ernaar kijken
Zal ons verarmen
Of verrijken
Ellen van Monsjou-Krijger