Het Groeihuis

Opvoedcoaching – Oudercoaching – Kindercoaching

Pauline Stokkermans

Mijn naam is Pauline Stokkermans, geboren in 1968 en samen met mijn man en kinderen woon ik in Leidschendam.
Na mijn studies HBO-jeugdwelzijnswerk en Pedagogische Wetenschappen heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt op het gebied van Human Resource Management. Na de geboorte van mijn eerste kind heb ik het bedrijfsleven vaarwel gezegd en mijn eigen praktijk opgestart gericht op kinderen en (aanstaande) ouders. Begonnen met cursussen zwangerschapsyoga en babymassage, richt ik me nu vooral op het ondersteunen van ouders en kinderen als het gaat om opgroeien en opvoeden.

 

Als moeder van drie opgroeiende kinderen in de leeftijd van 15 t/m 20 jaar weet ik voor welke uitdagingen je kunt komen te staan in de opvoeding van je kinderen. En dat het niet altijd makkelijk is om in je kracht te blijven staan als er dingen om je heen gebeuren waar je niet één twee drie een antwoord op hebt, waar je je zorgen over maakt of waarvan je merkt dat ze je raken en uit balans halen.

 

Wat ik vooral wil bieden in de praktijk is ontspanning. Ontspanning geeft ruimte en maakt dat je op een andere manier naar de situatie kunt gaan kijken. Ontspanning maakt het leven luchtiger, makkelijker en vooral vrolijker. Door samen antwoorden en nieuwe mogelijkheden te vinden kun je als ouder en kind weer op eigen kracht verder!

 

 

Professionalisering

Na mijn studies HBO-Jeugdwelzijnswerk en Pedagogische Wetenschappen heb ik mij op het gebied van opgroeien en opvoeden verder ontwikkeld en geprofessionaliseerd bij o.a. Wouthiera Crommelin, Anita Matheij, Sylvia Leegwater, Jeanette Bakker, Tea Adema, Natascha Bruti, Arienne Klijn en Janneke van Olphen. Voor een volledige lijst met studies en bijscholingen verwijs ik naar mijn LinkedIn pagina.

Om mijn professionaliteit te waarborgen neem ik deel aan intervisie en doe ik jaarlijks bijscholingen.
Tevens ben ik geregistreerd als therapeut bij beroepsvereniging CAT.

 

 

 

 

 

IMG_2522